Příchuť Infamous Special 2 S&V: Baklava (Pistáciový dezert) objem 15ml
Detailní popis produktu
Velice populární dezert z listového těsta původem z Turecka se hlásí v nové a okouzlující variaci. Tyto plátky listového těsta jsou totiž protkány chutnou směsí sekaných pistácií, oříšků a medu. Zakousněte se do sametově jemného dezertu i vy a nechte se unášet všemi sladkými tóny, jež nabízí.
Prémiový výrobce Infamous přichází už s druhou sérií speciálních aromat s názvem Infamous Special 2 S&V. V sérii najdete opět čtyři příchutě. Tentokrát se zaměřují výhradně na milovníky dezertů. Najdete zde čtyři zcela unikátní dezertové příchutě, které zpříjemní váš den. Díky pečlivě zvolenému poměru všech užitých surovin jsou tyto směsi příjemně vyvážené a mimořádně delikátní. Jedná se o příchutě typu shake & vape, které budete moci vapovat ihned po dolití báze bez potřeby dalšího zrání.
Příchutě Infamous Special 2 pochází z Chorvatska a byly navrženy předními vapery, kteří se s vámi nyní podělí o tento mimořádný chuťový zážitek. Všechny příchutě prochází přísnými výstupními kontrolami pro uvedení na trh a jsou mnohokrát testovány, aby bylo dosaženo skutečně jedinečně vyladěné chuti každé příchutě z této okouzlující řady. Příchutě Infamous Special 2 jsou dodávány ve velkých 75 ml lahvičkách, ve kterých se nachází 15 ml příchutě. Lahvičky disponují praktickým kapátkem pro snadné plnění atomizéru hotovým e-liquidem po namíchání s bází.
Postup přípravy e-liquidu Infamous Special 2 S&V: Do 75 ml lahvičky s 15 ml příchutě dolijte bázi. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému shake & vape. Příchutě skvěle chutnají s bázemi s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG. Pro zvýraznění chuti můžete nechat hotový e-liquid týden odležet.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příchutě Infamous S&V |
---|---|
Objem: | 15ml |
Příchuť_: | Pistáciový dezert |
Země původu: | Chorvatsko |
Typ příchutě: | Dezertové |
Velikost lahvičky: | 75 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.